DMR’s repræsentantskabsmøde udsættes til den 15. juni 2020 – Husk at reservere datoerne

Efter en høringsperiode uden indvendninger imod at flytte repræsentantskabsmødet fra april til juni, har bestyrelsen besluttet, at repræsentantskabsmødet skal afholdes den 15. juni efterfulgt af en seminardel fra om eftermiddagen. Arrangementet finder stadig sted på Vejle Center Hotel. 

Tilmelding sker ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – med angivelse af, hvor meget af
mødet I planlægger at deltage i. DMR dækker udgifter til ophold og fortæring, men ikke til transport. Seneste tilmelding er den 2. juni 2020.

I finder invitation og dagsorden til reperæsentantsskabsmødet her.

 

Mødet er fortsat inddelt i to sektioner:

Den første del fra kl. 10.30-13.00 består af forretningsdelen, hvor der også er valg til bestyrelsen i DMR. Vær opmærksom på, at morgenmad serveres fra kl.10.00 i hotellets forhal. 

Andre punkter, der ønskes optaget på dagsordenen, bedes meddelt sekretariatet
senest tirsdag den 15. maj 2020. Endelig dagsorden og diverse bilag til
repræsentantskabsmødet bliver lagt op på DMR’s hjemmeside fra mandag den 8.juni.

Anden del af mødet fra kl. 13.30 – 21.00 er en del af det fælles seminar i DMR og DMRU, som følger et særskilt program. Programoversigten sendes ud til medlemmer op til afholdelsen. 

Seminarerne vil fortsat have fokus på temaet: Kirkelige organisationers særlige rolle i udviklingsarbejdet, og hvordan det kan styrkes gennem øget engagement i den danske befolkning. Vi vil fortsat høre et bredt felt af folketingspolitikere, frivilligheds- og kommunikationseksperter samt ikke mindst fagfolk. 

DMRU’s generalforsamling holdes den 16.juni, kl. 8.30-13.00.

DMR glæder sig til at se så mange medlemmer som muligt.