Engageret generalsekretær søges til Dansk Missionsråd med start 1.1. 2020

Har du evner som netværker, kommunikator, inspirator & administrator og har du samtidig et engagement i udbredelsen af kirkens budskab nationalt og internationalt har vi brug for dig til at lede og navigere netværksorganisationen Dansk Missionsråd gennem nuværende og kommende udfordringer.

Du skal have følgende personlige egenskaber:

  • Du skal have evner til at skabe kontakt og kommunikere med andre.

-          Det gælder i forhold til medlemsorganisationerne i form af tilrettelæggelse af kurser, møder og konferencer med fokus på medlemsorganisationerne arbejder med mission og udvikling.

-          Det gælder i forhold til den brede danske offentlighed, hvor du skal være med til at informere om arbejder med mission og deltage i debatten om kirke, mission og udvikling.

-          Det gælder i forhold til at deltage i internationalt kirkeligt arbejde inden for mission i nordiske, europæiske og globale netværksorganisationer og formidle indsigt herfra tilbage til en dansk sammenhæng.

  • Du skal udvise personligt engagement i udviklingen af organisationen. Du skal evne at sætte en retning og gå i spidsen for udviklingen i samarbejde med bestyrelsen og medlemsorganisationerne.
  • Du kommer til at arbejde relativt selvstændigt hvorfor det er afgørende, at du er i stand til at håndtere en bred vifte af opgaver; tilrettelæggelse af møder, kontakt til samarbejdspartnere, overblik over økonomi, sociale medier, undervisning o.a.
  • Du må kunne trives i udfordrende situationer og have den fornødne fleksibilitet til at arbejde i en lille organisation, hvor der er handlefrihed og bemyndigelse til at træffe beslutninger
  • Du skal være i stand til at overholde tidsplaner og deadlines og lede både et mindre sekretariat bestående af en kommunikationsmedarbejder på deltid, en bogholder på deltid, fleksjobber og studentermedarbejder. Du leder også i forskellige udvalg og fora sammen med medlemsorganisationernes medarbejdere.
  • Du har en teologisk faglighed/interesse med fokus på kirke, mission og udvikling

Om den organisation, du bliver ansat i;

Dansk Missionsråd har siden grundlæggelsen i 1912 været paraplyorganisation for folkekirkelige og frikirkelige missionsorganisationer. Som generalsekretær kommer du til at varetage funktioner inden for netværksdeling, missionsteologisk refleksion, erfaring- og videnscenter, fortalervirksomhed og public affairs, ligesom vi har en service- og indsamlingsfunktion for vore medlemsorganisationer.

Baggrunddokumenter; Værdigrundlag for Dansk Missionsråd, Vedtægter og Målsætning for 2019-2021 ses på hjemmeside; https://www.dmr.org/

Du vil blive tilbudt;

  • En fuldtidsstilling med 37 timer om ugen – noget fordelt på skæve tidspunkter og weekender. Nogen rejseaktivitet må forventes. Aflønning efter aftale og kvalifikationer.
  • Arbejdssted er Peter Bangsvej 5B, 2000 Frederiksberg – i et kontorfællesskab med en række andre kirkelige organisationer på Diakonissestiftelsen. Mulighed for aftale om hjemmearbejdsplads 1-2 dage om ugen

Kontakt og ansøgning;

Spørgsmål kan stilles til formand for bestyrelsen, provst Poul Erik Knudsen – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 5129 5995. Ansøgning inkl. cv og relevante bilag sendes ligeledes hertil; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Frist for ansøgning; 29. oktober 2019 – 1. samtale afholdes d. 8. november i København. Evt. 2. samtale samme sted d. 19.11. 2019. Imellem samtalerne foretages en DISC personprofil analyse af Evidentia.

SIDSTE NYT

Husk DMR's repræsentantskabsmøde i november

Mandag, 24. august 2020

  Husk DMR's repræsentantskabsmøde i november Husk allerede nu at...

DMR’s forholdsregler i forbindelse med corona-virus

Mandag, 16. marts 2020

  DMR’s forholdsregler i forbindelse med corona-virus DMR følger regeringens...

Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789