Udgivelser og e-bøger

Her på siden har du adgang til diverse publikationer i DMR regi, som Ny Mission, e-bøger, artikler med mere. Gå på opdagelsen i de forskellige publikationer i menuen til højre. 

Som eksempel på hvad du kan finde, kan du læse og eventuelt downloade nogle af DMRs udgivelser nedenfor. 

 

    

kristendon og udvikling

Kristendom og udvikling - kan tro flytte bjerge?

Kristendom og udvikling - kan tro flytte bjerge? er redigeret af Uffe Torm og udgivet af Dansk Missionsråd. Bogen er en 300 siders antologi om danske bidrag og den danske tænkning på dette område i de sidste fem årtier. Bogen indeholder både historiske og mere teoretiske perspektiver, samt konkrete eksempler på religions betydning i det daglige udviklingsarbejde.  

Læs mere

Forside NM 38Ny Mission

Ny Mission udgives af Dansk Missionsråd, og er et forum for studie og refleksion over de udfordringer, som kristen mission står overfor. Du kan få tilsendt Ny Mission med posten til 140,- pr. år plus porto.

Senest nummer af Ny Mission (nr. 39) er udgivet i september 2020. Dette nummer sætter fokus på emnet: "Hvad er mission?" og et udvalg giver et frisk bud på det, de kalder ”Missionsdokument Dk-2020”. Missionsdokument Dk-2020 springer ud af en række drøftelser blandt Dansk Missionsråds medlemmer, og afspejler på den vis en sammenhæng og et forsøg på at formulere mission ind i en moderne sammenhæng. Det er i sig selv aktuelt, men når det så desuden lægges til, at et spørgsmål om mission faktisk er knyttet til selve kirkens målsætning, er Missionsdokumentet og resten af artiklerne et arbejde med aktualisering af begrebet mission.. Læs mere

 

 

 

 

   

Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 8172 4007  | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789