Arrangementer

DMR afholder løbende forskellige arrangementer for medlemsorganisationernes ansatte og frivillige og andre med interesse for kristen mission.

Hvis du ønsker mere information om forum eller enkeltarrangementer, så henvend dig til tovholderen på den anførte emailadresse. Hvis du ønsker at tilmelde dig, så sker tilmelding via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Deadline for tilmelding er 14 dage før arrangementet.

Vil du høre og se (eller genhøre og gense) arrangementer, så søg blandt DMRs podcast på Soundcloud eller DMRs videoer på Vimeo.

Vil du have dit arrangement på listen, så send en kort beskrivelse og praktiske oplysninger til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  

Maj

14. maj - Forum for integreret mission

Tid og sted: Kl. 10.45 - 14.45 på Diakonisse Stiftelsen, Peter Bangsvej 5B, Frederiksberg

23. maj - KommunikationsERFA

Dagens tema er kampagnekommunikation og der er oplægsholdere fra Promissio og MAF, god læringsdeling og erfaringsudveksling på programmet.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig senest den 17. maj her.

Tid og sted: Kl. 10.30 - 15.30 Torvet, Katrinebjergvej 75, Aarhus

30. maj - Netværksmøde i Forum for Udsendte og Familier

Netværksmøde med fokus på tematikken om medfølgende spouse.  Opdatering på nyeste forskning på området samt anbefalinger for videre arbejde. Oplægsholder er Inger Chercka, psykolog i Enhed for Udstationerede og selv tidligere medfølgende spouse i 13 år i Sydafrika.  

Tid og sted: 10.00-17.00,  DMRs lokaler, Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg 

Deadline for tilmelding 5. maj 2018 til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Juni

1. juni - TCK-gruppe

Center for Familieudvikling holder børnegrupper for TCK’ere (Third Culture Kids: Børn der har haft en del af deres opvækst i udlandet) ca. en gang i kvartalet. Tilbuddet er for børn i alderen 6-13 år. Hvert møde er på to timer med en pause i midten, hvor børnene får lidt at spise og drikke. De ledes af to psykologer, der selv har prøvet at bo i udlandet, og som er tilknyttet Center for Familieudvikling/Enhed for Udstationerede. Formålet med grupperne er at give børnene mulighed for at møde andre, der ligesom de selv har haft en del af deres opvækst i udlandet, og som er kommet til Danmark for at bo. I hverdagen kan de nemt føle sig alene med deres oplevelser, og derfor betyder det rigtig meget for dem at møde nogle, hvis erfaringer ligner deres. 

Nærmere oplysninger hos Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tid og sted: 15.00-18.00, Center for Familieudvikling, Østergade 5, 1. København

14.-17. juni - Folkemødet Bornholm

DMR er en del af teltet 'Mellem Himmel og Jord'. 
Læs om teltet her

26. juni - Lancering af NorFoRB

NorFoRB er en læringsplatform for tros- og religionsfrihedarbejde, som DRM lancerer sammen med en række nordiske samarbejdspartnere. Lanceringen foregår i Brussel. 

September

5. september - Studieudvalgsmøde

Sted: Aarhus.

Mere information følger. 

 

November

 

22. november - ØkonomiERFA

Sted: Odense

Tilmelding til Johnny Lindgreen