Arrangementer

DMR afholder løbende forskellige arrangementer for medlemsorganisationernes ansatte og frivillige og andre med interesse for kristen mission.

Hvis du ønsker mere information om forum eller enkeltarrangementer, så henvend dig til tovholderen på den anførte emailadresse. Hvis du ønsker at tilmelde dig, så sker tilmelding via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Deadline for tilmelding er som hovedregel 14 dage før arrangementet, men kontakt os gerne og hør, om der fortsat er ledige pladser.

Vil du høre og se (eller genhøre og gense) arrangementer, så søg blandt DMRs podcast på Soundcloud eller DMRs videoer på Vimeo.

Vil du have dit arrangement på listen, så send en kort beskrivelse og praktiske oplysninger til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har forslag til arrangementer. 

 

 

November

7. november: Netværksmøde i Forum for Udsendte og Familier samt Ledelsesforum i DMR

Tid: 10-16
Sted: Parterre, Peter Bangs Vej 1D, 2000 Frederiksberg
Tema: Mentaliseringsbaseret ledelse

Ved udstationering, fjernledelse eller lokal teamledelse bliver samarbejdet i høj grad afhængigt af relationen mellem leder og udstationeret medarbejder, og dermed også af lederens egen stil og evne til at se sig selv ude fra og den anden indefra. Et psykologisk begreb for dette er mentaliseringsevne. Dagen vil have fokus på en introduktion til mentalisering, på lederens mentalisering og betydningen af denne og på konkrete øvelser til at arbejde med mentaliseringsevne som leder. Underviser Maria Techow.

For dem, der måtte have lyst til det, er der mulighed for inden dagen at tage en test online, der måler elementer af mentaliseringsevnen. Dette koster dog et mindre gebyr til testforlaget på 100,-. På dagen kan man få sin egen testrapport samt mulighed for at få respons og feedback på testen af Maria. Sideløbende med dette vil der være erfa-grupper med fokus på betydningen af lederens evne til at aflæse medarbejderen og egne reaktioner i samspillet.

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

14. november: DMR Efterårsrepræsentantskabsmøde

Tid: 10.30-15
Sted: Bethania, Ryttergade 3, 5000 Odense C
Tema: Økumenisk diakoni – den nutidige internationale tænkning om kirkerne og verdensmålsdagsordenen

Verdensmålene fylder ganske meget i den danske og internationale debat, og har heldigvis bred resonans blandt civilsamfund, politikere og erhvervsliv.  Men hvor er kirkerne? Hvordan kan de bredere kirkesamfund bidrage til verdensmål-dagsordenen? Et godt bud er, at kirken har et overordnet sprog om retfærdighed, der er central for identiteten. Hvor verdensmålene er meget brede, har kirkerne og kirkelige organisationer en lang tradition for at pege på alternativer til uretfærdighed og krænkelser af mennesker værdighed.

Dokumentet ’Ecumenical Diakonia’ er blevet til som et svar på disse spørgsmål, og er en indføring i de trosbaserede organisationers nutidige identitet og opgave. Dokumentet er blevet til som en fælles WCC, LWF og ActAlliance refleksion over kirker og verdensmål, og er således udtryk for den globale økumeniske og nutidige tænkning om emnet. Centralt i dokumentet står overvejelserne omkring forholdet mellem at være trosbaseret og rettighedsbaseret, og hvordan den teologiske refleksion viser hvilke værdier trosbaserede organisationer navigerer efter i deres sociale arbejde.

På DMR’s efterårsrepræsentantskabsmøde introducerer Kjell Nordstokke ’Ecumenical diakonia’-dokumentet og tænkningen bag det. Desuden vil der være en præsentation af resultaterne fra DMRU’s undersøgelse af medlemsorganisationernes arbejde indenfor verdensmålene.

Efter aftale med DMRU inviteres også DMRU-medlemsorganisationer, da temaet er relevant for både DMR og DMRUs medlemsorganisationer.
 

Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 7. november 2018

16. november: TCK-gruppe for børn 6 - 13 år

Tid: 15-18
Sted: Center for Familieudvikling, Østergade 5, 2.sal, 1100 Kbh K

Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

22. november: ØkonomiERFA

Tid:12-16
Sted: Diakonissestiftelsen, Peter Bangs Vej 5B, 2000 Frederiksberg
 
Foreløbigt program:
a) Status på hvordan det gik med implementeringen af de nye GDPR-regler. Vi udveksler erfaringer om hvordan vi så i praksis har gjort.  
b) Hvordan er det med dagpenge og udsendte. Siden sidst har LM udarbejdet dyberegående notat om konsekvenserne af de nye dagpengeregler. Viden der gerne deles.
c) Nyt lovforslag om skærpet optjeningsregler i udlandet drøftes – grund til handling?! (lovforslag vedhæftet)
d)  Plads til flere input – byd gerne ind enten med spørgsmål til fælles afklaring eller emne, som I vil dele med os.

Tilmelding senest 19. november til tovholder Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

2019

Marts

28. marts:  KommunikationsErfa

Mere information følger

 


Tilmelding til nyhedsbrev

Bestil Ny Mission

logo neg

Følg med på

facebook

 

Dansk Missionsråd | Peter Bangs Vej 5B | 2000 Frederiksberg | Tel:+45 3961 2777 | E-mail: dmr@dmr.org
Bankkonto til bidrag: Danske Bank reg.nr. 4190 konto 10850789